loading.gif
mobile-banner-bg

Depremzedeler İçin İstanbul Seferber!

...
10 Şubat 2023 - Cuma

Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ili etkileyen depremlerden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için AK Parti İstanbul Teşkilatı ve İlçe Belediyeleri tüm imkanlarıyla seferber oldu.

Türkiye’yi sarsan depremin izlerini silmek, depremzedelere yardım etmek için AK Parti İstanbul Teşkilatı ve 24 AK Parti İlçe Belediyesi 7/24 esasıyla çalışıyor. Desteklerin aralıksız devam edeceğini söyleyen İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, şimdiye kadar 1.539 insani yardım tırı, 823 iş makinesi ve teknik teçhizatı ile 2.907 arama kurtarma ve destek personelinin bölgeye gönderildiğini söyledi.

“İSTANBUL, DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU”

İstanbulluların yardım için olağanüstü destek verdiğini belirten İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Depremin ilk saatlerinden beri bütün İstanbullular olarak teyakkuz halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her bir İstanbullu kardeşim, bulunduğu durum neye imkan veriyor ise onu yaparak devletimize destek, milletimizle tek yürek olmanın telaşı içerisindedir. Hangi renkten, hangi siyasi görüşten ve hangi dünya görüşünden olursa olsun onlarca belediye, onlarca sivil toplum örgütü ve sayısı yüzbinleri bulan gönüllü kardeşimiz ile hamd olsun İstanbul deprem bölgesi için, Türkiye için tek yürek olmayı başardı.” dedi.

TEMEL İHTİYAÇ MALZEMELERİYLE DOLU 1.539 TIR

Bölgede ihtiyaç duyulan malzemelere göre yardımların hazırlandığını söyleyen İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Başta belediyelerimiz olmak üzere bu ana değin, içerisinde deprem de etkilenen vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarını barındıran 1539 insani yardım tırı; enkaz altında kalan vatandaşlarımızı bir an önce kurtarmak adına 823 adet iş makinesi ve teknik teçhizat, 2907 Arama Kurtarma ve Destek Personeli gönderdik. Bölgemize yardımlarımız devam ediyor. Bu rakamlar her geçen gün her geçen saat her geçen dakika artıyor. Kıymetli Kardeşlerim; umudumuzu diri tutunuz. Devletimiz bu süreci atlatacak güçte, milletimiz gerekli gayreti gösterecek bilinçtedir.” ifadelerini kullandı.