loading.gif
mobile-banner-bg

Depremzede Vatandaşlarımıza Hane Ziyaretleri

...
21 Mart 2023 - Salı

İl Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak afet bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımıza yönelik hane ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

İlçe Sosyal Politikalar Başkanlıklarımız tarafından deprem bölgelerinden akrabalarının veya yardımseverlerin yanlarına gelen depremzede vatandaşlarımıza 13.438 hane ziyareti gerçekleştirildi.

Avcılar ve Küçükçekmece İlçelerimizde Vatandaşlarımıza Ziyaretler

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak Avcılar ve Küçükçekmece ilçelerimize gelen depremzede vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler öncesinde Avcılar İlçe Başkanlığımıza İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimiz ile ziyarette bulunan İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak istişare toplantısının ardından hane ziyaretleri ile vatandaşlarımızla sohbet ederek her zaman yanlarında olduğumuzu belirttiler.

Ziyaretlere Avcılar ilçe Başkanımız Abdullah Küçükoğlu, İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimiz, Avcılar İlçe Sosyal Politikalar Başkanımız Ayşe Narinlik, Avcılar İlçe Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimiz ve gönüllü sosyolog, psikolog heyetimiz katılım sağladılar.

Küçükçekmece ilçemizde de bir hayırsever işadamımızın tahsis etmiş olduğu evlerde ikamet eden depremzede vatandaşlarımıza ziyaretler yapılarak geçmiş olsun dilekleri iletildi.