loading.gif
mobile-banner-bg

Çocuk Gözünden Ramazan Yarışması Sonuçlandı

...
20 Haziran 2022 - Pazartesi

İl Kadın Kolları Başkanlığımızca bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Çocuk gözünden Ramazan” yarışmasında derece elde eden çocuklar ödüllerini törenle aldılar.

Kadın Kolları İstanbul İl Başkanlığımızca, Ramazan coşkusunu çocukların resimle anlatması, kendilerini ifade edebilme yeteneklerinin gelişmesi ve sanatla olan ilişkilerinin güçlendirilmesi için resim yarışması düzenledi. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Çocuk gözünden Ramazan resim yarışmasının sonuçları belli oldu.

‘’EN ÖNEMLİ SANAT DALLARINDAN BİRİSİ RESİMDİR’’

Resimi insanın dil dışında kendini ifade ettiği en önemli sanat dallarından birisi olarak gördüğünü dile getiren İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “ Resimler konuşuyor. Aslında insanın dil dışında kendisini konuşarak ifade ettiği en önemli sanat dallarından birisi resim. Belki de bazen ikircikli kelimeler ya da cümleler kullanabiliyoruz ama insanın tamamen kendisiyle yansıttığı bir konuşma alanı olarak da resimi görmek mümkün. Sadece duvarı örten bir eser olarak değil de insanı yansıtan, anı yansıtan, ressamın içinde bulunduğu toplumun hislerini ve duygularını yansıtan bir şiir olarak da görmek mümkün. Kadın kollarımızın çocuklarımızın yeteneklerinin keşfedilmesi, faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında bu yarışmayı düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Ödül alan tüm kardeşlerimiz tebrik ediyorum “ diye konuştu.

‘’ ÖDÜL OLAN ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM’’

AK Parti Kadın Kolları İstanbul İl Başkanımız Av. Rabia İlhan, ‘’ Bugün bir kez daha sizlerle bu yarışmanın ödül töreninde olmaktan çok mutluyum. Çocuk gözünden ramazan resim yarışmasının bugün üçüncüsünün ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Bugün burada başarı ödülü alan arkadaşlarımın her birini tebrik ediyorum. Bu anlamda çocuklarını destekleyen anneleri de ayrıca tebrik ediyorum’’ dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Jüri heyeti çocukların gönderdiği toplam resimleri tek tek inceleyerek dereceye girenleri belirledi. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen törende farklı kategorilerdeki birincilere para ödülü verildi.