loading.gif
mobile-banner-bg

CHP, Tezat Gemisinde Yüzüyor

...
16 Ekim 2023 - Pazartesi

Yeniden İstanbul programı kapsamında Eyüpsultan ilçesini ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, "Kendi söylediğinin tersini yapan bir CHP'li İBB yönetimi var. CHP, adeta tezat gemisinde yüzüyor." dedi.

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan "Yeniden İstanbul" programı aralıksız devam ediyor. Saha çalışmalarının bu haftaki durağı Eyüpsultan oldu. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekilleri, Eyüpsultan İlçe Başkanımız Muhammet Vanlıoğlu, Eyüpsultan Belediye Başkanımız Deniz Köken ve teşkilat üyeleri, çalışmalar kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

SAHA ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK 

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, saha çalışması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. "AK Parti İstanbul İl teşkilatı olarak 'Yeniden İstanbul' kapsamında yaklaşık 14 haftadır kıymetli milletvekillerimizle İstanbul halkı ile buluşuyoruz. Bugün 20'den fazla milletvekilimiz ile Eyüpsultandayız. Bu programız tüm ilçelerde devam edecek. Birinci tur bitiyor bu hafta sonra ikinci turu olacak vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Cumhurbaşkanı ve parti sözcüsü Türkiye'nin yaklaşımını ifade ettiler. İsrail'de yaşanan ablukaya ait cümleleri sık sık ifade ettik. Hastanenin bombalayacağını ifade eden İsrail yaklaşımının kabul edilebilir yanının olmadığını bir çatışma bir savaş ortamının ziyade katliama bir ablukaya topyekün sivil ayrımı yapmadan herkesin yaşam hakkını elinden almasına dönük bir sürece dönüştüğünü farkındayız" şeklinde konuştu.

KENDİLERİYLE ÇELİŞİYORLAR

Çalışmaların 31 Mart 2024 seçimlerine kadar devam edeceğini belirten Kabaktepe, "Eyüpsultandayız bu 'Yeniden İstanbul' kapsamında çalışmamız 31 Mart 2024 seçimlerine kadar devam edecek. İstanbul CHP'nin farklı tarzlarda siyaset yaklaşımının olduğunu görüyoruz. Birincisi tezat gemisinde yüzüyorlar. Hemen yakınımızda Feshane var. Belli dönemde restore edildi. Şimdi de İBB restore etti. Eyüp'ün tarihine kültürüne göre etkinlik yapılacağını söylerken, tam tersi açılışına yakışmayan şeyler sergilediler. Kendi söylediklerinin tersini yapan bir anlayış sergiledi CHP'li İBB" dedi.