loading.gif
mobile-banner-bg

Biz Yeniden Kazanacağız Ve Hiç Kimse Kaybetmeyecek

...
23 Mart 2022 - Çarşamba

İl Başkanvekilimiz, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Av. Adem YILDIRIM Yerel Yönetimler Gündemli Büyükçekmece İlçe Danışma Meclisine katıldı.

Büyükçekmece İlçe Danışma Meclisi yerel yönetimler gündemli olarak yapıldı. İlçe Başkanımız Murat Çelik’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya İl Başkanvekilimiz Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Av. Adem Yıldırım, Milletvekilimiz ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Halis Dalkılıç, İstanbul Milletvekilimiz Tülay Kaynarca, Başakşehir İlçe Başkanımız Sebahatdin Kayas, Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu, Çatalca İlçe Başkanımız Yusuf Aslan, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Mahalle Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız katılım sağladılar.

Danışma Meclisinde konuşma yapan İl Başkan Vekilimiz Av. Adem Yıldırım; 18 Mart’ta açılışı yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü’ne değinerek hepimize, tüm milletimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl Başkanvekilimiz Yıldırım konuşmasında inşallah biz yine kazanacağız, yeniden kazanacağız, biz kazanacağız ve hiç kimse kaybetmeyecek” dedi.