loading.gif
mobile-banner-bg

Belediye Başkanlarımız Sarıyer’de Halkımızla Buluştu

...
11 Ağustos 2022 - Perşembe

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Belediye Başkanlarımız Sarıyer’de vatandaşlarla buluştu. Haneleri, işyerlerini ziyaret edip vatandaşları dinledi. Maltepe programlarına eşlik eden AK Parti İstanbul İl Başkanı O

İl Başkanlığımızın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı devam ediyor. İstanbul’un 39 ilçesini kapsayan programlar ile Bakanlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Yönetimi farklı bölgelerde vatandaşlarla buluşuyor. Haftanın belirli günlerinde toplu ilçe ziyaretleri yapan Belediye Başkanlarımız bu sefer de Sarıyer’deydi.

Her bir belediye başkanı, Sarıyer’in farklı mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Evleri ziyaret etti, esnaflarla konuştu. Gündeme dair konular hakkında hasbihal edildi. Vatandaşlarımızın dertleri dinlenip sorunlarına çözüm üretmek için notlar alındı. Belediye başkanlarımızın ilçe ziyaretleri, birbirinden farklı renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.