loading.gif
mobile-banner-bg

Belediye Başkanlarımız Büyükçekmece’de Vatandaşlarımızla Buluştu

...
19 Eylül 2022 - Pazartesi

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Belediye Başkanlarımız Büyükçekmece’de vatandaşlarımızla buluştu. Haneleri, işyerlerini ziyaret edip vatandaşları dinledi.

İl Başkanlığımızın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanlarımız Büyükçekmece’de bir araya geldi.

İlçe Başkanlığımız’da toplanan Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe hitap etti. Sahada güçlü olanın sandıktan güçlü çıkacağını vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, her bir belediye başkanımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

Ardından her bir belediye başkanımız sorumluluk bölgesindeki mahallere gitti. Büyükçekmece’nin farklı mahallerinde vatandaşlarımızla buluşan belediye başkanlarımız hane ve iş yerlerini ziyaret etti. Gündeme dair konular hakkında hasbihal edildi. Vatandaşlarımızın dertleri dinlenip sorunlarına çözüm üretmek için notlar alındı. Belediye başkanlarımızın ilçe ziyaretleri, birbirinden farklı renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.