loading.gif
mobile-banner-bg

Avukatlarımızla Biraraya Gelmeye Devam Ediyoruz

...
30 Nisan 2022 - Cumartesi

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak, 39 ilçemizde gerçekleştirilen Avukat Buluşmaları programlarımızın ikinci periyodunda bu hafta Beykoz ve Eyüpsultan ilçelerimizdeydik.

İl Seçim İşleri Başkanlığı olarak, 39 ilçemizde gerçekleştirilen Avukat Buluşmaları programlarımızın ikinci periyodunda bu hafta Beykoz ve Eyüpsultan ilçelerimizdeydik.

İl Seçim İşleri Başkanımız Şengül Karslı başkanlığında gerçekleşen programımıza bu hafta ilçelerimizde seçim günü görev yapan avukatların yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İl Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Erol BULUT, 1. Bölge Başkanımız Aydoğan AHIAKIN, 2. Bölge Başkanımız Muammer Birdal, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve 3 Kademe İlçe Seçim İşleri Başkanlarımızın katılım sağladılar.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, konuşmalarına Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak başladı. Önümüzdeki dönemde yapılacak seçimlerin öneminden bahsederek bu zorlu görevi üstlenen siz değerli meslektaşlarıma desteğiniz ve emeklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerek Seçim Kurullarında gerekse sandıklarda çıkabilecek muhtemel sıkıntılar karşısında hukuka uygun olarak üzerimize düşeni bir milletin sorumluluğun gerektirdiği ciddiyetle ve hep birlikte yine yapacağımıza inanıyorum. Seçmenin tercihinin yerine ulaşması için gereken çalışmaları sizlerin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile 2023 seçimlerinde bir kez daha tarih yazacak ve seçmen iradesine sahip çıkacak olan yol arkadaşlarım siz değerli meslektaşlarıma sonsuz şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Katılımcıların konuşmalarını gerçekleştirmesinin ardından görüş ve önerilerini dinlendiğimiz programımız, katılımcılarımıza iştiraklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizle sona erdi.

Tüm İstanbul’da gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Avukat Buluşma programlarına devam edeceğiz.