loading.gif
mobile-banner-bg

AK Partili Milletvekili Adayı Kadir Gecesi’nde Eyüp Sultan’da Vatandaşlar ile Bir Araya Geldi

...
18 Nisan 2023 - Salı

AK Parti 2’nci bölge milletvekili adayı Nazif Barış Çiftçioğlu, Kadir Gecesi’nde Eyüp Sultan Cami önünde vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Çiftçioğlu, vatandaşlardan dua ve destek istedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Adaylarının seçim çalışmaları devam ediyor. Kadir Gecesi’nde de milletvekili adayları vatandaşları ziyaret ederek dua ve destek istedi. AK Parti İstanbul 2’nci bölge milletvekili adayı Nazif Barış Çiftçioğlu, Eyüp Sultan Cami meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek iftar öncesi sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Çiftçioğlu, yine vatandaşların ikram ettiği hurma ve su ile orucu açtı. 

“Babam oy vermiyor, ben vereceğim”

Eyüp Sultan Meydanı’nda iftar saatini bekleyen 2 genç kadınla sohbet eden Çiftçioğlu’na bir kadın, “ Vallahi oy vereceğim, daha ne olsun babam oy vermiyor” diye konuştu. 

Çiftçioğlu’nun tezgâhını ziyaret ettiği esnaftan Aykut Çor duygularını dile getirerek, “ Allah utandırmasın. Doğru yol bu yol Elhamdülillah inşallah seçilir, inşallah bu partiye hizmet eder. Bu vatana bu millete bizlere hizmet eder inşallah tek temennim bu” dedi.

Milletvekili adayı Çiftçioğlu, saha çalışmalarını değerlendirerek, “ Aday listeleri açıklandıktan sonra sahada çalışmalarımız başladı. Ben değil tüm vekil adayı arkadaşlarımız sahada. Farklı farklı kanallarda anketler yayınlanıyor. Farklı farklı rakamlar söyleniyor. En iyi anket sahadır. Halkı gezdik, o insanlar biziz biz o insanlarız. Biz bugüne kadar olumsuz bir şey duymadık. Saha gayet güzel gayet olumlu. Sayın Cumhurbaşkanımıza partimize olan teveccüh çok fazla” diye konuştu.