loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti İstanbul Saha Çalışmalarında Vites Yükseltti

...
22 Ağustos 2022 - Pazartesi

İl Başkanlığımızın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programları artan bir ivmeyle devam ediyor. İstanbul’un dört bir yanında süren saha çalışmaları kapsamında sadece bu hafta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozd

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, “Yüz Yüze 100 Gün” programlarında vites yükseltti. Bakanlardan Genel Başkan Yardımcılarına, MKYK Üyelerinden Milletvekillerine kadar pek çok AK Parti kadroları üst düzey temsille sahada faaliyetlerini sürdürüyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe öncülüğünde yürütülen programlar kapsamında farklı bölgelerde mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler gerçekleştiriliyor.

“Yüz Yüze 100 Gün” programları kapsamında 16-21 Ağustos tarihleri arasında, yani sadece bu hafta; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti MKYK Üyesi Cüneyt Yüksel, AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve Belediye Başkanları sahada vatandaşlarla bir araya geldi.

“TÜRKİYEYİ KALKINDIRAN HER ESERİN ALTINA AK PARTİ İMZASI VAR”

Zafere olan inançlarının tam olduğunu vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, “Siyaset kurumu, hem bugünü en iyi şekilde yönetmek hem de geleceğin Türkiye'sini kurabilmek için çaba sarf etmek zorundadır. Bu çabayı gösteren de gelecek yolunu hazırlayan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti'dir. İlçemizde, şehrimizde, ülkemizde tebessüm ettiren her projenin her eserin altında 21 yıldır bizim imzamız var. AK Parti olarak hizmet ve eser üretmeye, milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü Türkiye'nin inşası için yeni zaferlere olan heyecanımız diri, inancımız tam. 2023 tamam!” dedi.

BAKAN KURUM, ZEYTİNBURNU’NDA HALKLA BULUŞTU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu’ndaydı. Sabah, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Kurum, daha sonra saha ziyaretlerine başladı. Kurum’un ilk durağı Zeytinburnu Çarşamba Pazarı oldu. Burada pazarcı esnafıyla tek tek görüşen Kurum, onlarla sohbet edip hayırlı işler diledi. Pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra ‘Genç Muhabbet’ kapsamında Zeytinburnulu gençlerle buluştu.

BAKAN BOZDAĞ, BAYRAMPAŞA’YI ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise Bayrampaşa’daydı. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Bozdağ ardından saha ziyaretlerine başladı. Bayrampaşa Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu. Ardından ‘7 Renk Kadın Buluşması’ programında STK temsilcileriyle bir araya geldi. Akabinde Ali Fuat Başgil Caddesi’nde esnaflarla buluştu, vatandaşlarla sohbet etti. Yol üzerinde AK Nokta’yı da ziyaret eden Bozdağ, günün son programında STK temsilcileri, kanaat önderleri ve iş insanlarından oluşan davetlilerle bir araya geldi.

İstanbul’u Dinliyorum programları kapsamında MKYK Üyesi Cüneyt Yüksel, İstanbul Milletvekilleri Ahmet Hamdi Çamlı, Mustafa Ataş ve Tülay Kaynarca vatandaşlarımızla bir araya geldi. Onlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

SANCAKTEPE VE AVCILAR’DA AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİ SAHADAYDI

AK Partili İstanbul Milletvekilleri de Sancaktepe ve Avcılar’daydı. Her bir milletvekili farklı mahallelerde saha çalışması yürüttü. Ev ev gezip vatandaşları dinledi. Esnafları ziyaret edip sohbet etti. Caddede, sokakta vatandaşlarla selamlaşıp taleplerini dinledi. AK Noktaları ziyaret edip AK Parti’ye yeni üye kayıtları yaptı.

BELEDİYE BAŞKANLARI ATAŞEHİR’DE

AK Parti İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları da toplu olarak Ataşehir’de buluştu. Her bir Belediye Başkanı farklı mahalleleri ziyaret etti. Ataşehirli vatandaşlara AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye’ye kazandırılan eser ve hizmetleri anlattı. 2023 seçimlerinden sonra hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.  

AK Parti kadrolarının sahada olmasından dolayı vatandaşların memnuniyeti gözlerinden okunuyordu. Vatandaşlar hem aklındaki sorulara cevap buldu hem de taleplerini iletme fırsatı buldu. Sahada vatandaşları dile getirdiği talep ve öneriler, gün sonunda raporlaştırılarak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na iletiliyor.