loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti İstanbul Futbol Turnuvası Şampiyonu Şişli Oldu

...
27 Aralık 2021 - Pazartesi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından il ve ilçe teşkilatları arasında düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. Şişli ile Silivri teşkilatlarının karşı karşıya geldiği final maçını 7-4 kazanan Şişli, şampiyonluk kupasını İl Başkanımız Osm

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından il ve ilçe teşkilatları arasında düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. Şişli ile Silivri teşkilatlarının karşı karşıya geldiği final maçını 7-4 kazanan Şişli, şampiyonluk kupasını İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin elinden aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi tarafından düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı. İl Başkanlığı ve 39 ilçe başkanlıklarımızın karşı karşıya geldiği maçlar kıyasıya mücadeleyle geçti.

Büyük bir futbol şölenine dönüşen maçlar eliminasyon usulüne göre yapıldı. Her hafta düzenli olarak yapılan maçların ardından ilk dörde kalan takımlar belli oldu. Buna göre Şişli ve Silivri 1. ve 2.’lik, Esenler ve Beşiktaş ise 3. ve 4.’lük için karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan maç programına; İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve çok sayıda teşkilat mensubu kardeşlerimiz katıldı.

3. ve 4.’lük için karşı karşıya gelen Esenler ve Beşiktaş maçını 6-4 Esenler kazandı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan final maçında ise Şişli, rakibi Silivri’yi 7-4 mağlup ederek 1. oldu. Şişli İlçe Başkanlığı futbol takımının kupasını, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe takdim etti.

Futbol turnuvasının; teşkilatlar arası birlik, beraberlik ve kardeşlik şuurunun artması amacıyla düzenlendiğini vurgulayan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, etkinliğe katılan tüm kardeşlerimize teşekkür etti.