loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti İstanbul Ailesi Bayramlaştı

...
15 Nisan 2024 - Pazartesi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programında bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığımız Ramazan Bayramı vesilesiyle bayramlaşma programında bir araya geldi. Programa Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekillerimiz, İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerimiz ile teşkilat mensuplarımız katılım sağladılar.

BAYRAMINIZI CANIGÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bayramlaşma programına telekonferans ile katılarak teşkilatımızın bayramını kutladı. İstanbul il teşkilatımızı ve 81 il teşkilatımızı selamlayarak Ramazan Bayramlarını tebrik eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; “Milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

GÖNÜL BİRLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRİYORUZ 

Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe; “Teşkilatlarımızla birlikte attığımız her adımda, milletimizin refahı ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu özel günlerde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde birlik ve beraberliğimizin gücünü bir kez daha hissediyor, gönül birliğimizi daha da güçlendiriyoruz. Hep birlikte, daha aydınlık yarınlara ilerleyeceğimiz inancıyla, teşkilatımızın, İstanbullu hemşehrilerimizin ve tüm inananların bayramını kutlar, herkese huzur ve mutluluk dolu bir bayram dilerim” dedi.