loading.gif
mobile-banner-bg

3 KADEME İL- İLÇE SOSYAL POLİTİKALAR VE İLÇE EKM, YKM, ŞKM BAŞKANLARI TOPLANTISI

...
24 Temmuz 2022 - Pazar

Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımızın koordinesinde Marmara Bölgesi Genişletilmiş Sosyal Politikalar Başkanları Toplantıları kapsamında İstanbul İl-İlçe 3 kademe Sosyal Politikalar Başkanları, EKM, YKM ve ŞKM Başkanları toplantısı gerçekleştiril

Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımızın koordinesinde Marmara Bölgesi Genişletilmiş Sosyal Politikalar Başkanları Toplantıları kapsamında İstanbul İl-İlçe 3 kademe Sosyal Politikalar Başkanları, EKM, YKM ve ŞKM Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

İl Başkanlığımızda gerçekleştirilen toplantıya MKYK Üyemiz, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Resul Kurt, İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, 3 Kademe İl ve İlçe Sosyal Politikalar Başkanlarımız ve İlçe EKM, YKM VE ŞKM Başkanlarımız katılım sağladılar.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe yoğun programları arasında toplantıya katılarak, teşkilat mensuplarımıza konuşmalarını gerçekleştirdi.

Toplantı, İl Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlıklarımızın Ocak-Haziran ayları çalışmaları hakkında bilgilendirmeler ile başlandı. İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak İl Sosyal Politikalar Başkanlığımızın 2022 yılının ilk 6 ayının faaliyet sunumunu teşkilat mensuplarımıza aktardı. İl Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında da detaylı bilgiler verildi.

MKYK Üyemiz, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Resul Kurt, AK Parti Hükümetlerinin Sosyal Politikalar alanında sağlamış olduğu haklar ve imkanlar ile ilgili teşkilat mensuplarımıza önemli bilgilendirmelerde bulundu. Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Sosyal Politikalar Başkanlığı” sunumunu gerçekleştirdi.

Bilgilendirme ve sunumların ardından teşkilat mensuplarımızın soruları cevaplandırıldı, görüş ve önerileri not alındı. Toplantı toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.