loading.gif
mobile-banner-bg

2023’e Çok Daha Güçlü Bir Şekilde Hazırlanıyoruz

...
20 Aralık 2021 - Pazartesi

İl Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı programına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan telefonla bağlandı. Teşkilat mensuplarımızın yoğun ısrarı üzerine İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin arama

İl Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı programına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan telefonla bağlandı. Teşkilat mensuplarımızın yoğun ısrarı üzerine İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’nin aramasıyla başkanlarımıza hitap eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, “Biz biliyoruz ki bütün işlerde istişare bize bir emri ilahidir, siz de bu emri ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah 2023'e çok daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacaksınız.” dedi.

İl Başkanlığımızın organize ettiği Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı gerçekleştirildi. 17-19 Aralık 2021 tarihlerinde Kızılcahamam’da düzenlenen kampa; Genel Başkanvekillerimiz Numan Kurtulmuş ve Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İBB Meclisi Grup Başkanvekilimiz Tevfik Göksu ve 962 mahalle başkanlarımız katıldı.

ERDOĞAN: “RABBİM İSTİŞARELERİNİZİ VE İŞLERİNİZİ HAYIRLI KILSIN”

Teşkilat mensuplarımıza hitap eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, “Biliyorum ki sizler şu anda 2023'ün hazırlıkları içerisindesiniz. Bizler de bildiğiniz gibi cuma, cumartesi iki gün Türkiye Afrika Liderler Zirvesi'ni gerçekleştirdik ve dün akşam bu liderler zirvesini de tamamladık. Böyle bir dönemde şu anda sizlerin de bir araya gelişi, bu zirveyi sizin de yapışınız bana ayrı bir mutluluk veriyor. Sizleri tebrik ediyorum. Rabbim feyzinizi arttırsın, istişarelerinizi bereketli kılsın inşallah. Ve biz biliyoruz ki bütün işlerde istişare bize bir emri ilahidir, siz de bu emri ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah 2023'e çok daha güçlü, çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacaksınız. dedi.

KURTULMUŞ: “TÜRKİYE’NİN EKSENİ TÜRKİYE’DİR”

2023 ve 2024 zaferleriyle yeni bir destan daha yazacaklarını vurgulayan Kurtulmuş, “Saflarımızı biraz daha sıklaştırmak, biraz daha güçlendirmek, biraz daha ekip çalışması ve takım ruhu ile varsa eksiklerimiz gediklerimiz bunları tamamlayarak, 2023’te de aynen 1994 ruhu gibi yeni bir başlangıcı, yeni bir sayfayı açarak Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçmek için çalışacağız. Güçlü bir Türkiye’yi yeniden kurmak, bizim için siyasi bir meseleden çok siyasi bir zorunluluktur. Bizim Malazgirt’ten bu yana bu topraklarda rahat içerisinde geçen nerdeyse bir günümüz olmamıştır. Ama sizi temin ederek söyleyebilirim ki çok yakın datemizdeki en önemli karışıklık, kargaşa ve en önemli geçiş dönemlerinden birini şimdi yaşıyoruz. Bu coğrafyada Türkiye’nin her iki ayağı da sağlam basar. Ekonomisi çok güçlü, siyaseti çok güçlü bir ülke olarak yol almaktan başka bir mecburiyeti yoktur. Bütçe görüşmeleri sırasında da gündeme geldi. Bu soru hep Türkiye’de hep sorulur. Türkiye’nin yönü batıya mı dönüktür? Türkiye doğuya mı dönsün? Türkiye’nin yönü ne doğudur ne batıdır. Türkiye’nin yönü kendi eksenidir. Türkiye eksenini takip etmeye çalışıyor. Yeniden güçlü bir Türkiye olarak ayağa kalkmaya çalışıyor.” dedi.

“YAZACAĞIMIZ DESTANIN ALTINDA MAHALLE BAŞKANLARIMIZIN İMZASI OLACAK”

Teşkilat çalışmalarının başarıya ulaşmasında mahalle başkanlarının önemine dikkat çeken Yıldırım, “2 buçuk yıllık geçmişi değerlendireceğiz. 2024’e giden yolda ne gibi işler yapılması gerektiğinin kararlarını vereceğiz. Kısacası AK Parti seçimden seçime değil gece gündüz, 7-24 vatandaşın içinde, vatandaşın kalp atışlarını takip eden kutlu bir yürüyüş ardındadır. 962 mahallemiz var. Ortalaması 50 bin nüfus. Ama şöyle söylemek lazım. Öyle mahallelerimiz var ki bir ilimizin bütün nüfusundan daha büyük. Bunun bize yüklediği sorumluluğun anlamı açık değil mi? Yani o mahallede olup biten, mahallenin sorunları, o mahalledeki hasta olan komşularımız, hemşehrilerimiz devlet dairesi ile sorun yaşayanlar, işleri ile ilgili beklentileri olanlar, bütün bunların müracaat edeceği yer, mahalle başkanımızdır. Biz mahalle başkanlarının ne anlama geldiğini İstanbul seçimlerinde gördük. İstanbul seçimleri mahalle başkanlarının ne kadar önemli olduğunu bize yaşayarak gösteren bir seçim olmuştur. Onun için mahalle başkanlarımızın üstlendiği bu sorumluluğunun önemini biliyoruz. Şunu bilmenizi istiyoruz. 2023’e giden yolda yine yazacağımız destanın altında mahalle başkanlarımızın imzası olacak” diye konuştu.

KABAKTEPE: “İSTANBUL TEŞKİLATI TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

İstanbul'un her semtinde yapacakları çalışmalarda, ortaya koyacakları gayretin, dalga dalga bütün ülkeye yayılacağını söyleyen Kabaktepe, Coğrafi, manevi ve date önemi ile de liderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın siyaset arenasına çıktığı ve siyasete yön verdiği merkez olarak da İstanbul, bizim sevdamız, olmazsa olmazımız, vazgeçilmezimizdir. İstanbul Türkiye'dir. İstanbul sadece üzerine siyaset yapılan değil, üzerinden siyaset üretilen bir şehirdir. Çünkü, İstanbul sosyolojisi Türkiye sosyolojisidir. Ve biliyoruz ki, bu sosyoloji AK Parti'den yanadır. Yani AK Parti, bu sosyolojinin billurlaşmış, siyasette vücut bulmuş halidir. diye konuştu.

KABAKTEPE: “ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ KİMSE KAYBETMEYECEK”

Zafere inancının tam olduğunu vurgulayan Kabaktepe, “Hazırlıklarımızı yapalım, gerekli çalışmalarımıza hız kesmeden devam edelim. Emin olun ki başarıya ulaşacağız. Bizler bugüne kadar ki bütün başarılarımızı siz değerli teşkilat mensuplarımızla kazandık. Bundan sonra ki başarılarımızı da sizlerle kazanacağız. 2023 ve 2024 seçimlerinde ki zafer türkülerini, balkonda değil İstanbul'un en büyük meydanında Recep Tayyip Erdoğan ile beraber söyleyeceğiz. Bundan il başkanınız olarak zerre şüphem yoktur, emin olunuz. Neden bu kadar eminim biliyor musunuz? Çünkü Türkiye'de, 2023 seçimlerinde ismi geçenleri düşündüğümde, bunların millete hizmet derdinin olmadığını ve bunun kitabını yazan Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında şanslarının olmadığını biliyorum.Çünkü bunların halkın dertleri ile dertlenme sevdası olmadığını, bunların Türkiye aşkı, İstanbul sevdası olmadığını biliyorum. Bunların hizmet ve eser siyaseti değil 'kapkaç siyaseti' yaptığını biliyor ve görüyoruz. Guguk kuşu siyaseti yaptıklarını biliyoruz ve görüyoruz. Bunların Türkiye için İstanbul için ve İstanbullular için bir şey üretme derdinde değil kendi şahsi ikballeri için merdiven siyaseti yaptıklarını biliyoruz. Bunun için 2023 seçimlerine dair tüm söylediklerimizi en iddialı bir şekilde tekrar tekrar yineliyoruz. 2023 ve 2024’te öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek” diye konuştu.