loading.gif
mobile-banner-bg

2023 Kız Çocuğu Spora İlk Adım Attı

...
18 Ekim 2023 - Çarşamba

2023 kız çocuğunun katıldığı programda konuşan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Türkiye’de, dünyada nice şampiyonluklara imza atacak gençleri aramızda barındırıyoruz. Azim, gayret ve özveriyle çalışıp başaracağınıza inancımız tam.” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Spor Komisyonu tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında “Kızlarımız İle Spora İlk Adım” programı gerçekleştirildi. 2023 kız çocuğu ve ailelerinin katıldığı program Başakşehir Şamlar Ormanı’nda yapıldı. Programa; AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sosyal Politikalar’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Serdar, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI ARAMIZDA

İl Başkanı Kabaktepe program öncesinde çocuklar ile yakından ilgilendi. Misafir ailelerle görüşüp sohbet etti. Ardından katılımcılara hitap eden Kabaktepe, “Türkiye’de, dünyada nice şampiyonluklara imza atacak gençleri aramızda barındırıyoruz. Azim, gayret ve özveriyle çalışıp başaracağınıza inancımız tam. Hem okul derslerinizde hem de spor hayatınızda başarılı olmaya özen gösterin.” dedi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ise, “Hepimiz inşallah bu vatan için bu millet için faydalı güzel insanlar olarak yetişeceğiz. Bunun için mücadele edeceğiz. Bugün sizin gününüz. Bu mekânda sizleri ağırlamanın gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR HEM YARIŞTI HEM EĞLENDİ

Programa kız çocuklarının yanı sıra aileleri de katıldı. Başakşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda çocuklar için çeşitli aktiviteler hazırlandı. Yürüyüş, koşu, satranç, basketbol, voleybol, focha gibi etkinliklerde çocuklar hem yarıştı hem de eğlendi. Palyoça ve çizgi film karakterlerinin de renk kattığı programda çuval yarışı, ip çekme gibi geleneksel oyunlar da oynandı.