loading.gif
mobile-banner-bg

1.Bölge İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

...
02 Ocak 2023 - Pazartesi

İl Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen 1. Bölge İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları toplantısı Pendik ilçemizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI başkanlığında gerçekleşen programımıza 1. Bölge Seçim İşleri Başkanımız Av. Aydoğan Ahıakın, İl Kadın Kolları Seçim İşleri 1. Bölge Sorumlumuz Arzu Yavuz Kaymaz, İl Gençlik Kolları 1. Bölge Sorumlumuz Tarık Emre Ekşi ve İlçe Seçim İşleri Başkanlarımız katılım sağladılar.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, önümüzdeki süreçle ile ilgili genel değerlendirme ve istişarelerde bulundu. Başlanmış olan Sandık Eğitimleri müzakere edilerek, Okullarda görev yapacak okul sorumluları ve sandık kurulu üyelerinin belirlendiği dile getirildi. Bunların yanı sıra 2023 Seçimlerinde aktif olarak görev yapacak olan Hukukçularımızla düzenlenecek programlar ele alınarak, gerçekleştirilen ziyaretlerde avukatlarımızın dilek ve temennilerinin alınması konusu dile getirildi. 27 Kasım 2022 Pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla yapılacak olan Sandık Tamam programı çerçevesindeki çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldıktan sonra İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI, Seçim İşleri Başkanlığımız bünyesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantının kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, İlçe Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.