loading.gif
mobile-banner-bg

16 Milletvekilimiz 8 İlçede Vatandaşlarımızla Buluştu

...
14 Şubat 2022 - Pazartesi

İstanbul Milletvekillerimiz ilçelerimizde saha çalışmalarına devam ediyor. 8 ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya gelen 16 Milletvekillerimizle yaptığımız saha programlarına İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu

İstanbul Milletvekillerimiz ilçelerimizde saha çalışmalarına devam ediyor. 8 ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya gelen 16 Milletvekillerimizle yaptığımız saha programlarına İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanlarımız, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Yönetimlerimiz de katılım sağladılar. 
 
İlçelerimizde yapılan saha çalışmalarında Milletvekillerimiz ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri yaptılar. Gençlerle de bir araya gelene Milletvekillerimiz gençlerimizle sohbet edip onların isteklerini dinlediler ve gelecekten beklentilerini konuştular. Güreşçi gençlerimizin antrenmanlarını da izleyen Milletvekillerimiz sporcularımıza başarılar diledi. İstanbul Milletvekillerimiz Dernek ve vakıflarımıza da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek sorunlarını dinlediler. Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın hatırlarını sorup taleplerini dinlediler ve çözüm için gerekli notları aldılar. 
 
İstanbul Milletvekillerimizle yapılan saha çalışmalarımıza Kadıköy ilçemizde Serkan Bayram ve Hulusi Şentürk, Sancaktepe ilçemizde Erol Kaya, Osman Boyraz ve Fatih Süleyman Denizolgun, Ümraniye ilçemizde Mustafa Ataş ve Ravza Kavakcı Kan, Sarıyer ilçemizde Şirin Ünal, Zeytinburnu ilçemizde Canan Kalsın ve Volkan Bozkır, Beylikdüzü ilçemizde Mücahit Arınç ve Tülay Kaynarca, Bahçelievler ilçemizde Mehmet Doğan Kubat, Başakşehir ilçemizde Akif Çağatay Kılıç, Emine Sare Aydın ve Nevzat Şatıroğlu vekillerimiz katıldılar.